Пояснения
Строителство
  • Тухла
  • 2000г.
Вид имот
Къща
Площ
Не е посочено
Локация
с. Радишево (Плевен)
Посетена
6
Описание
''Адрес'' недвижими имоти представя луксозна къща, разположена в село Радишево, недалеч от гр.Плевен. Този невероятен имот се отличава с модерен дизайн, просторни вътрешни пространства и обширен двор, предлагайки комфорт и уют на своите бъдещи собственици..

Първи етаж: Първият етаж на къщата предлага просторна всекидневна, идеална за семейни срещи и развлечения. Тук също има остъклено помещение, подходящо за механа. На този етаж се намират също и кухня, баня с тоалетна.

Втори етаж: На втория етаж на къщата се намират 3 спални . Има и просторна баня с тоалетна, както и огромна тераса, от която можете да се насладите на красиви гледки и свеж въздух.

Площ на гаража: 43 квадратни метра

Външни пространства: Имотът разполага с обширен двор, с площ от 1187 квадратни метра, който включва басейн и барбекю, идеални за летни забавления и релакс.

Отопление: Къщата разполага с инсталирана система за отопление на пелети, която осигурява ефективно и икономично отопление през студените месеци.

Тази луксозна къща е напълно обзаведена и готова за живеене. Тя предлага комбинация от комфорт, стил и функционалност и е идеална за семейства или хора, които ценят качеството на живот.

Локация: Къщата се намира в близост до центъра на село Радишево, предоставяйки лесен достъп до местни удобства и услуги, а също така и възможност за бърз и лесен изход към главни пътища.

Не пропускайте възможността да станете собственик на тази изключителна луксозна къща.

Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента чрез КредитЦентър.

За информация и огледи-0889 003 359. Последвайте страницата ни във фейсбук: АДРЕС-Недвижими имоти Плевен.
Оцени имота и собственика
Подобни имоти