Агенции

Списък с агенции (24)

Станете част от списъка, като се регистрирате
гр. Обзор (Бургас), п.к. 8250, ул. Иван Райков 1Б
ул. Иван Райков 1Б
Регионална агенция за недвижими имоти с район на действие гр. Обзор, с. Приселци, с раковсково, с. Паницово, с. Козница, с. Баня и прилежащите им землища.
гр. София, п.к. 1000, София
София
Излезете от имотните портали, свържете се с професионалист, това е най-прекият път към реализацията на вашето търсене без празни огледи и стотици празни разговори. Професионализмът е нашата лична отговорност.
гр. Бургас, п.к. 8000, Ул Александровска 109 ет.1
Ул Александровска 109 ет.1
Nia Property Group сме млада и развиваща се компания в сферата на услугите за недвижими имоти, събрана от професионалисти в различни сфери на дейност.
гр. Бургас, п.к. 8000, ул "Васил Априлов "18
ул "Васил Априлов "18
Агенция за недвижими имоти ИГ Провайд - инвестиция във ваканционни жилища, имоти в Бургас. Имоти за продажба в Бургас и по цялото Черноморие, Слънчев Бряг ,Созопол,Каваците Приморско,апартаменти и къщи на сравнително добри цени .
гр. Пловдив, п.к. 4000, Гладстон 90
Гладстон 90
Занимаваме с продажби, наеми и менижиране на недвижими имоти.
гр. Стара Загора, п.к. 6000, Ген. Скобелев 24, Казанлък
Ген. Скобелев 24, Казанлък
Ние сме опитен екип в сферата на продажбите и услугите. Залагаме на коректните взаимоотношения и държим да работим открито и ясно. Целта ни е да бъдем твоя надежден пратньор и консултант, за да направиш най-добрия избор.
гр. Асеновград (Пловдив), п.к. 4230, ул.Трети март 34
ул.Трети март 34
Посредническата дейност на агенцията включва правна консултация, по въпроси, свързани със сключването на сделки; оценка на имот; реклама; извършване на огледи; организиране на преговори, с купувачи/продавачи; управление на имоти под наем; съдействие за ипотечен кредит; съдействие за геодезически заснемания, кадастър, тресиране; проверка за тежести; изготвяне на договори; подготовка и представителство, при сключване на сделки с имоти. Всички консултации и огледи, чрез агенцията, са безплатни.