Агенции, Брокери и Фирми

Списък с агенции, брокери и фирми (41)

Станете част от списъка, като се регистрирате
гр. Димитровград (Хасково), бул. Трети март 1 ет.2 офис 212
Консултации и посредничество при сделки с недвижими имоти. Купува, продава, наема. Медиатор при решаване на спорове и конфликти.
гр. Обзор (Бургас), ул. Иван Райков 1Б
Регионална агенция за недвижими имоти с район на действие гр. Обзор, с. Приселци, с раковсково, с. Паницово, с. Козница, с. Баня и прилежащите им землища.
гр. София, кв. Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 18
Агенция АНЕТИ предлага посреднически и консултантски услуги за покупко продажба на недвижими имоти, както и управление на имоти. Много важни за нас са специфичните нужди и интереси на нашите клиенти. Подхождаме индивидуално като гарантираме коректност и професионализъм. Ще продадем или отдадем Вашите недвижими имоти при най-изгодни условия.
гр. Пловдив, Гладстон 90
Занимаваме с продажби, наеми и менижиране на недвижими имоти.
гр. София, София
Излезете от имотните портали, свържете се с професионалист, това е най-прекият път към реализацията на вашето търсене без празни огледи и стотици празни разговори. Професионализмът е нашата лична отговорност.
гр. Стара Загора, Ген. Скобелев 24, Казанлък
Ние сме опитен екип в сферата на продажбите и услугите. Залагаме на коректните взаимоотношения и държим да работим открито и ясно. Целта ни е да бъдем твоя надежден пратньор и консултант, за да направиш най-добрия избор.
гр. Асеновград (Пловдив), ул.Трети март 34
Посредническата дейност на агенцията включва правна консултация, по въпроси, свързани със сключването на сделки; оценка на имот; реклама; извършване на огледи; организиране на преговори, с купувачи/продавачи; управление на имоти под наем; съдействие за ипотечен кредит; съдействие за геодезически заснемания, кадастър, тресиране; проверка за тежести; изготвяне на договори; подготовка и представителство, при сключване на сделки с имоти. Всички консултации и огледи, чрез агенцията, са безплатни.