Списък с фирми (8)

Станете част от списъка, като кликнете тук.
гр. София, ул. Княз Борис I, № 84, ет. 1, ап. 1
Консултантски услуги, консултации, ръководство и реализиране на проекти на физически и юридически лица, търговско представителство, посредничество и агентство и извършване на всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон.
гр. Стара Загора, Хрищенско шосе 30
Вече повече от 10 години, водени от желанието си да доставим висококачествена услуга на нашите клиенти и с грижа за сигурността на техните семейства, използваме материали от водещи производители и доставчици. Нашите услуги: -Строителство на сглобяеми дървени къщи -Производство, доставка и монтаж на конструкции и панели за сглобяеми къщи. -Изработка и монтаж на дървени постройки: беседки, бунгала, гаражи и др. -Импрегниране на дървен материал. -Калиброван дървен материал. Ние строим!
гр. Варна, гр. Варна, бул. Васил Левски бл.7 вх.Б ет.2
Агенция "НЮ ХАУС БГ" продава недвижими имоти на територията на гр. Варна и Варненска област. Фирмата разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими технически и юридически проверки за имота, който сте избрали. "Ню хаус БГ" съдейства на своите клиенти и за отпускане на кредит, при водещи финансови институции и при най - добри условия! Доверете се на нас при избора!
гр. Русе, A.Zlatarov
Продавам имотите си
гр. Варна, Христо Смирненски 76
Инвестиционна компания "Академика инвест" АД
гр. София, Гр. София, ул. Княз Борис 1 151, ет. 2
Finest estates A real estates agency based in Sofia We are speaking English, Bulgarian, Russian
Варна, бул.Сливница 5, ет.2
Агенция за недвижими имоти в гр.Варна и областта. Посредничество при покупко-продажба на имоти, наемни взаимоотношения, кредитиране от Банки, подготовка на документи при сделка с имоти.